Nejnovější recenze ze sekce Žaluzie
- rozměry neodpovídají
- špatná manipulace
- žaluzie po čase nedrží tvar
- komunikace obchodu je tristní
Délka žaluzií rozhodně neodpovídala uváděným rozměrům. Některé žaluzie byly delší, jiné naopak tak krátké, že rozměr nestačil na zastínění celého okna.
Napojení dvou žaluzií na sebe pro širší okna není rozhodně tak snadné, jak uvádějí. Neuškodilo by žaluzie vyrábět i v širších rozměrech, manipulace s dvěma kusy žaluzií je příšerná.
Už po týdnu se žaluzie "vyvěsily", absolutně nedrží tvar, jsou téměř rovné. Což rozhodně nevypadá hezky, to si rovnou můžu nalepit na okno obyčejný papír. Jak už tu někdo psal, papírovou harmoniku si můžu doma udělat sama
Komunikace obchodu je naprosto žalostná. Nepřišlo mi žádné potvrzení objednávky, ani informace o datu doručení. Po třech dnech od provedení objednávky mi přišel e-mail od nějakého "Andreje", s předmětem "Faktura dobirka č.#" a přiloženou fakturou, žádné další upřesňující informace o co se vůbec jedná, kdo je odesílatel, nic. E-mail samozřejmě skončil ve spamu, všimla jsem si jej až po několika dnech. Tím na mě obchod působí absolutně nedůvěryhodně. Rozhodně nedoporučuji.
- Zatím super, drží, stíní, plní to, proč byla koupena.
Levná varianta zastínění, pefektně funguje.
- kvalita
Kvalitní provedení
- Dobré zastínění
- Po zaříznutí perfektně kryje celé okno
- S kolíčky dobře drží danou výšku
- Nelze přilepit na zeď nebo tapetu, lepenka hodně drží a podklad bch zničil
Cenově dostupné zastínění
Osobní odběr
Úprava na míru
Pro instalaci není potřeba žádné nářadí
- profesionální přístup
Super
- doporučuji
doporučuji
Kvalitní výrobek, příznivá cena
Za tuto cenu kvalitní výrobek
- Dobrá kvalita
Levné a kvalitní žaluzie pro zavěšení okna
Funguje jak má
- rychlost
- ochota
- spolehlivost
- komunikativnost
Dlouho jsem vybírala ale nakonec jsem se na doporučení známých rozhodla pro obchod PERSIDA. Všem vřele DOPORUČUJI.
- Snadná obsluha,
Celkocá spokojenost!
- Lehká manipulace,
- dobré zastínění,
Celková spokojenost !
- Vše dle představ a požadavků, kompletní, funkční.
Produkt jsem vybral na internetu. Prostřednictvím internetu nakupuji často, ale s takto profesionálním přístupem obchodníka jsem se ještě nikdy nesetkal. Děkuji.
Dobrý dojem však zcela ničí doprava. Kurýr bude klidně vozit zboží po celé republice tam a zpět, ale dohodu o pozdějším doručení odpoledne striktně odmítá a sám není ani schopen zákazníkovi sdělit kdy (v kterou denní dobu) zboží opravdu doručí. Předpokládá, že zákazník na něj bude čekat doma celý den.
Kurýrní služba, která doručuje zásilky pouze v době od rána do oběda by se měla zamyslet nad tím, zda nezvolit pouze firemní klientelu. Člověk, který v průběhu dne pracuje nemá šanci se s kurýrem na doručení dohodnout.
ISOTRA Hit I - šířka 901-1000mm x výška 301-400mm
Přidáno: 30. listopadu 2015
(naposledy upraveno 30. listopadu 2015)
Zakoupeno v Labona
já jsem vybrala manžel namontoval -supr spokojenost
já jsem vybrala manžel namontoval -supr spokojenost
- Kvalitní žaluzie
- Dobrá cena
- Jednoduchá montáž
Kvalitní český výrobek na míru
Spokojenost s touto žaluzií
Jednoduché a bezproblémové ovládání žaluzie
Ano, doporučila bych tento produkt ostatním
Moderní design, bezproblémové ovládání, český výrobek
Zobrazuji 361 - 380 ze 421 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...22 Další »